Romanii se gandesc la mancare si nu se pregatesc de viitor

2012-04-24 | Economie
Romanii se gandesc la mancare si nu se pregatesc de viitor

Un studiu realizat de Institutul National de Statistica dezvaluie ca prioritatea romanilor in bugetul casnic il reprezinta cheltuielile cu produsele alimentare si bauturile non-alcoolice, cu 41% din totalul bugetului, aproape dublu fata de francezi sau italieni, in conditiile in care ponderea alimentelor in cosul de cheltuieli a coborat in ultimii 10 ani cu 10%, de la 51% la 41%.

Vezi toata stirea pe semneletimpului.ro



Convertor valutar rapid

Data
Converteste
in
zecimale
Suma
Rezultat
Rezultat+TVA
TVA (24%)



Oferta publicitate

Oferim advertoriale pe urmatoarele pagini cu PR3: